Actualitate

Filme în aer liber în zona „La Terenuri” din Mănăștur

În cadrul proiectului Com’On Cluj-Napoca, în care se dorește să fie puse în aplicare diverse idei ale tinerilor clujeni, un grup a venit cu ideea organizării unui proiect de film în aer liber în cartierul Mănăștur, în zona „La Terenuri”.

Sursă foto: Facebook Cinemobilul Sursă foto: Facebook Cinemobilul

Astfel, Cinemobilul, dorește să realizeze o proiecție de film în aer liber pentru un public cuprins între 200 și 800 de persoane, copii și adulți, cu scopul de a-i aduce împreună și de a le oferi prilejul de a se bucura de selecția noastră de filme”, se arată în inițiativă.

Filmul va fi ales cu atenție de către inițiatorii proiectului, pentru  a atrage un public numeros, dar să aibă și un subiect de actualitate și un caracter informativ.


Motivația acestui proiect este că publicul clujean este unul iubitor de filme, dată fiind și participarea numeroasă în cadrul TIFF.

„Publicul clujean este un public iubitor de filme in special a celor în aer liber. Din pacate proiecții în aer liber în proporție de 80%, în Cluj-Napoca, se petrec doar atunci în timpul festivalului. Participantilor le va plăcea foarte mult această inițiativă deoacere se vor bucura alături de copiii, vecinii și colegii lor de o proiecție specială în aer liber într-un loc în care nu se așteaptă să asiste la așa ceva.”, spun inițiatorii.


 

abonare newsletter