Actualitate

ACCIDENT GRAV de circulație în Andrei Mureșanu. Mai multe MAȘINI DISTRUSE. - GALERIE FOTO

Mai multe mașini au fost avariate într-un accident grav de circulație, petrecut sâmbătă seara în cartierul Andrei Mureșanu. Traficul a fost blocat.

Accidentul grav de circulație a avut loc puțin după ora 21 și a paralizat traficul rutier în zonă pentru mai bine de o oră.

Potrivit martorilor care au asistat la producerea accidentului, șoferul unui autoturism Audi, de culoare neagră, nu a acordat prioritate la intersecția străzilor Zriny Miklos și Andrei Mureșanu și a intrat în coliziune cu un Mercedes gri, condus regulamentar. Mai multe autovehicule parcate pe marginea străzii au fost avariate grav.


Potrivit polițiștilor, conducătoarea auto în vârstă de 39 de ani care circula pe strada Zriny Miklos nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism condus regulamentar de o femeie în vârsă de 51 de ani.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare și trei ambulanțe. Martorii spun că șoferița autovehiculului Mercedes a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.


Potrivit primelor informații, conducătorul auto afla la volanul autoturismului Audi s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu etilotestul reieșind o concentrație de 0,5 mg alcool/litru în aerul expirat.

abonare newsletter