monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Bucate tradiționale și voie bună la Păstrăvăria Bologa. Pește proaspăt și multe surprize pentru cei mici la Brunch la copcă! (P)

Sâmbătă, 23 februarie, la ora 11:00, Păstrăvăria Bologa vă provoacă să ieșiți din zona de confort și vă invită la un brunch inedit la copcă!

Sfârșitul de săptămână se anunță friguros, însă organizatorii promit o atmosferă caldă, cu mâncare gustoasă și vin fiert din belșug. Nu lăsați copiii acasă! La păstrăvărie îi așteaptă multe surprize, jocuri, concursuri și grija unei persoane specializate.

Certificată ecologic, Păstrăvăria Bologa pune preț pe valoarea bucatelor tradiționale proaspete și sănătoase, iar aerul curat și bunătățile pregătite de chef Horia Simon vă vor delecta papilele gustative. Pentru că în oferta păstrăvăriei se regăsește, alături de păstrăvul proaspăt și cel afumat, la Brunchul din 23 februarie peștele va fi afumat pe loc.

„Noi pregătim mâncarea, vinul fiert și copca. Voi vă prindeți peștele, iar mai apoi noi îl gătim. Toată aventura asta e presărată cu povești reale despre cum să crești un păstrăv ecologic, despre mâncare sănătoasă și e încălzită de un foc de tabără strașnic”, promit organizatorii evenimentului.

Prețul biletului este de 75 de lei per persoană (pentru copiii sub 10 ani accesul este gratuit), în limita celor 70 de locuri disponibile.

Păstrăvăria Bologa este singura păstrăvărie certificată ecologic din județul Cluj. Aflată la o aruncătură de băț de Valea Drăganului, crescătoria de pești a reușit să se transforme într-o păstrăvărie Bio, în urma unor eforturi tehnice impresionante.