monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Cum obții fișa medicală pentru permis în doar trei pași simpli? (P)

Una dintre condițiile adaptării la mediul urban din prezent este viteza de deplasare, alături de calitățile dinamice, care ne ajută să obținem rapid rezultatele așteptate.

Din acest motiv, este necesar să avem la dispoziție un automobil, care să ne asigure libertatea de mișcare. Totuși, înainte de a putea conduce un autovehicul, va trebui să deținem un permis auto.
Pentru obținerea sau preschimbarea acestuia, ne trebuie o serie de acte, printre care și  fisa medicala permis auto. Care sunt, însă, pașii pentru obținerea acestui document, care poate fi eliberat doar de către clinicile autorizate?
Dacă în trecut, ne puteam aștepta la cozi interminabile și ore în șir pierdute așteptând pe holuri la ghișee, astăzi tot acest proces este mult mai simplu. Acum există clinica medicală autorizată StandardMed, situată în centrul Capitalei, de unde poți obține o fișă medicală pentru permis în doar câteva ore.Iată ce trebuie să faci, pentru a obține o astfel de fișă, în doar trei pași simpli:

- Accesează site-ul fisamedicala.info, unde, alături de servicii și informații detaliate, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a obține o fișă medicală permis auto. Tot de aici vei afla și despre actele pe care trebuie să le deții, înainte de a te prezenta la clinică.


-Fă-ți o programare, fie telefonic, la numărul 0722.435.435, fie direct pe site, la secțiunea "Tarife și programări". De asemenea, dacă ai orice fel de nelămuriri sau dorești să clarifici anumite detalii legate de procedurile medicale, poți apela la numărul de mai sus.

-După ce ai stabilit o dată pentru programare, vino la clinica StandardMed cu actele necesare și obții, în maxim o oră și jumătate, fișa medicală permis auto! Mai mult, dacă acest interval este depășit, vei primi înapoi jumătate din suma deja achitată!


Acestea sunt actele de care vei avea nevoie pentru a obține rapid fișa medicală permis auto:

-Carte de identitate;


-Fișa de școlarizare-dacă urmezi școala de șoferi;

-Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fișa pentru permisul auto la punctul B), în cazul în care pacientul figurează în evidențe cu boli cronice;


-În cazul bolnavilor de diabet va trebui și o scrisoare de la medicul diabetolog, în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și confirmarea că solicitantul este apt pentru a conduce.

De asemenea, dacă ai probleme cu vederea, va trebui să ai asupra ta perechea de ochelari.
Obținerea fișei medicale într-un interval de timp atât de scurt este posibilă deoarece în clinica StandardMed sunt prezente concomitent cadrele medicale de la mai multe specializări, alături de șeful clinicii, care va pune parafa pe fișa medicală pentru permis, odată ce s-au sfârșit examinările.
Este important de reținut și că fișa medicală permis are o valabilitate de 6 luni de la data eliberării. De asemenea, ea poate fi folosită la nivel național, indiferent de localitatea în care a fost eliberată.


Așadar, oricând ai nevoie de obținerea unui permis cu o nouă valabilitate, optează pentru clinica autorizata StandardMed, unde obții, în doar trei pași simpli, fișa medicală pentru permisul auto!