Actualitate

Șoferii bețivi au împânzit șoselele. Unul din ei, MORT de beat și FĂRĂ PERMIS în mașina FURATĂ

Șoferii teribiliști care se urcă la volan după ce au tras la măsea par să nu se potolească. Mai multe persoane au fost depistate în cursul zilei de duminică de polițiștii clujeni în timp ce conduceau în mare „veselie”.

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii Serviciului Rutier Cluj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au depistat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 E60, pe raza localităţii Floreşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Rodna, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Observatorului, având „la bord” o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Cu un caz aparte s-au trezit poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, care au depistat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Uricani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fabricii, având o concentraţie amețitoare de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au stabilit faptul că acesta nu avea nici permis, iar autoturismul în care se afla a fost sustras de către bărbat de la o cunoştinţă cu scopul de a-l conduce.

Nu deținea permis de conducere nici un bărbat de 43 de ani, din comuna Ţaga, surprins de poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla în timp ce conducea cu voioșie un moped pe DC 23, pe raza localităţii Năsal.


Cum alcoolul nu cunoaște vârstă, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat de 61 de ani, din comuna Sânmărtin, în timp ce conducea pe DJ 161 E, pe raza localităţii Diviriciorii Mari, având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu în ultimul rând, poliţiştii Compartimentului Rutier Huedin, în colaborare cu poliţiştii Formaţiunii de Ordine Publică Huedin, au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Coşereni, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 1 E 60, prin oraşul Huedin, acesta având o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter