Actualitate

Ungureanu, supărat că presa a vorbit mai mult despre KO-ul încasat de Mircea Badea decât despre alianța USR-PLUS

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îi ia apărarea realizatorului TV Mircea Badea și spune că acesta "putea fi chiar omorât", ceea ce "ar fi fost o tragedie".

"În mass-media s-a vorbit mai mult despre bătaia dintre Badea și un fost sportiv de performanță decât de alianța bună pentru România, USR-PLUS împotriva PSD-ALDE. Eu nu m-am bucurat absolut deloc de genunchiul primit în figură de Mircea Badea. [...] Vestea bună este alianța USR-PLUS, nu leșinul lui Badea", scrie Ungureanu pe Facebook, făcând referire la proaspăta alianță încheiată de partidele conduse de Dacian Cioloș și Dan Barna.

PLUS și USR au decis, sâmbătă, formarea Alianței 2020 USR-PLUS, urmând ca cele două formațiuni să candideze în comun la alegerile europarlamentare din luna mai. De asemenea, partidele își doresc candidat, în alianță, și la alegerile parlamentare din 2020. Capul de afiș al listei comune pentru europarlamentare este Dacian Cioloș, urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoș Pîslaru (PLUS), Clotilde Armand (USR) și Dragoș Tudorache (PLUS). Pe listă mai sunt alți 10 candidați.


"M-a speriat scena prăbușirii lui Badea, deși nu sunt deloc fricos, m-am bătut prin cartier în adolescență. Mircea Badea este tată, are un copil și mulți prieteni care țin mult la el. Lumea îl acuză pe bună dreptate de teribilism, însă omul face show din viața lui și cu viața lui.

Toți îl cunoaștem pe Mircea Badea și stilul lui provocator, eu mă așteptam însă la mai multă înțelepciune și un gram de etică din partea celui etichetat ca fiind "motociclist". Nu ai voie ca sportiv să accepți provocarea unui amator, este o rușine pentru cei ce practică lupte K1 faptul că acest fost luptător a acceptat o bătaie "ca în cartier", chiar dacă a fost incitat de două ori să facă asta.


Este foarte periculos că oamenii maturi, cu influență în spațiul public nu condamnă acest eveniment complet nefericit. Mircea Badea putea fi omorât, ar fi fost o tragedie. Dincolo de opiniile sau posturile de televiziune care nu ne plac, trebuie să rămânem oameni echilibrați, raționali și preocupați să oferim un model sănătos tinerilor. Mircea Badea și "motociclistul" nu sunt modele pentru ei, nu trebuie să îi copieze", mai scrie Emanuel Ungureanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter