monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Accident GRAV pe Dorobanților

Un accident grav de circulație s-a produs în această dimineața pe una dintre cele mai mari artere ale Clujului.

În jurul orei 07:00 marți dimineața, un șofer a schimbat banda de mers, iar de aici a urmat dezastrul. Traficul a fost blocat mai bine de o oră.

Potrivit IPJ Cluj, cinci mașini au fost avariate, iar șoferul care a produs accidentul a rămas încarcerat.

„Conform primelor informații, la data de 29.01.2019, orele 07.00, un bărbat, de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a condus auto pe strada Dorobanților, pe banda 3, iar la intersecția cu strada Progresului ar fi schimbat banda de circulație fără să se asigure, intrând în coliziune cu alt autoturism, pe care l-a proiectat în alte două autoturisme parcate. Un autoturism parcat a fost proiectat pe partea carosabila și a acroșat un auto staționat în coloană. Conducătorul auto în vârstă de 61 de ani a fost rănit și a fost transportat la unitatea medicala pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ.

La fața locului s-au deplasat și un echipaj SMURD pentru a ajuta la descarcerarea șoferului care a rămas blocat.

„La evenimentul rutier a fost descarcerat un bărbat, rămas încarcerat în unul din autoturismele implicate în accident. Bărbatul era inconștient la sosirea salvatorilor și a fost scos pe ușa pasagerului din dreapta de către pompieri, deși el se afla pe locul șoferului. Bărbatul a suferit traumatisme grave, el a fost preluat imediat de medicii echipajului SMURD (Terapie Intensiva Mobila) și a fost transportat la spital. Au fost dislocate la locul evenimentului trei autospeciale de descarcerare și un echipaj SMURD, având în vedere faptul că a fost anunțat în apelul inițial că au fost implicate cinci mașini în evenimentul rutier”, au informat reprezentanții ISU Cluj.