Actualitate

Condițiile meteo severe îi trimit pe maramureșeni pe aeroportul din Cluj-Napoca

Pasagerii zborului cu destinaţia Bucureşti de pe Aeroportul Internaţional Maramureş au fost transportaţi, vineri dimineaţa, cu autocarul pe aeroportul din Cluj-Napoca după ce, joi seara, cursa Bucureşti-Baia Mare a fost anulată din cauza condiţiilor meteo dificile pe AIM.

Pasagerii cursei Tarom au fost transportaţi, vineri, cu autocarul, la aeroportul din Cluj-Napoca, aici fiind îmbarcaţi pe aeronava cu destinaţia Bucureşti. Potrivit lui Buda, anterior, cursa Tarom Bucureşti-Baia Mare-Bucureşti, cu decolare la ora 21.40, a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Agerpres.

Totodată, în judeţul Maramureş, drumul judeţean 83 Valea Neagră - staţiunea montană Izvoare a fost temporar blocat în cursul nopţii de joi spre vineri, din cauza unor copaci prăbuşiţi pe carosabil sub greutatea zăpezii, a precizat vineri, purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă.


Dan Bucă a mai precizat că, pe DN 18 Borşa - Pasul Prislop din Munţii Pietrosul Rodnei - Cârlibaba, jud. Suceava, vizibilitatea este sub 100 de metri, traficul rutier fiind îngreunat de ceaţă şi ninsoarea viscolită.

Conform aceleiaşi surse, se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţ - DN 18, DN 18, DN1C , E58 şi DN 17, dar şi pe toate drumurile judeţene şi comunale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter