Actualitate

Artiști CLUJENI LA LUVRU. Au expus la Salonul de Arte Frumoase de la Paris

Pictorii Teodor Botiş şi Manuela Botiş și-au expus creațiile în capitala Franței.

Timp de patru zile, în perioada 13 – 16 decembrie 2018, Carrousel du Louvre din Paris în Salle Le Nâtre (strada Rivoli 99) a fost gazda Salonului de Arte Frumoase, eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

Expoziția Personal Structures a fost organizată de MEADOWS – Mediterranean Endeavors Advancing Development Of Widespread Sustainability, ONG internațional libanez, al cărui președinte și fondator este artista libaneză Lena Kelekian. Astfel, Personal Structures a prezentat lucrările a 48 de artiști din 37 de țări (Statele Unite, China, Qatar, Lituania, India, Islanda, Singapore, Malaysia, Indonesia, Bangladesh, Oman, Norvegia, Mexic, Columbia, Canada, Australia etc.), pragul expoziţiei fiind trecut, în cele patru zile, de peste 10.000 de vizitatori.


Țara noastră a fost reprezentată de artiștii clujeni Teodor și Manuela Botiş.

Lucrările celor doi artiști au fost expuse anul trecut și la expoziția internațională de anvergură organizată în Palazzo Mora din Veneția, pe durata celei de a 57 ediții a Bienalei de la Veneția.

Ultimele Stiri
abonare newsletter