Actualitate

VIDEO Penibil! Clujul, OMIS din clipul AMATORICESC realizat pentru promovarea turismului de city break din România

Ministerul Turismului a lansat un clip pentru promovarea turismului cultural și de city break. Din videoul cu pricina lipsesc însă Clujul sau Brașovul, în schimb sunt incluse alte orașe care nu dispun nici măcar de aeroport.

Oraș cu peste jumătate de milion de turiști în anul precedent, Cluj-Napoca a fost trecut cu vederea de realizatorii materialului propus de Ministerul Turismului. În detrimentul "orașului-magnet", lider în clasamentul național privind calitatea vieții, au fost preferate orașele Alba Iulia, Sibiu, Târgu Jiu, Constanța, Iași, Timișoara și București.

"Clipul va contribui la creșterea notorietății României ca destinație turistică competitivă în privința turismului cultural. Acesta va fi prezentat în cadrul evenimentelor internaționale, precum și prin intermediul unor campanii publicitare și de marketing care vor duce la conturarea României ca destinație pentru pasionații de turism cultural și pentru turiștii care preferă experiențele de tip city-break", a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului.


Internauții au însă altă părere...

"În general city break este asociat cu un acces ușor, zbori două ore și vizitezi două zile. Foarte puține destinații prezente aici intră în categoria asta!", "Cum să nu incluzi Brașov și Cluj în acest clip?!", "Home made, îmi amintește de filmele de nuntă de provincie", "Era să adorm, de banii ăia mai bine îl puneați, eu știu, pe Morgan Freeman în fața Castelului Bran să zică: «visit Romania!»", "Este jalnic, sper să nu ieșiți cu el în lume că ne faceți de rușine!", "Oradea, Cluj, Brașov?!", "Dezastruos!" sau "România nu e atât de gri cum o prezentați voi, inspirați-vă din realitate!" sunt doar câteva din valul consistent de comentarii negative la adresa clipului, atât pentru producția acestuia, cât și pentru lipsa unor destinații relevante din România.


Ultimele Stiri
abonare newsletter