Actualitate

VIDEO Scene șocante lângă Tribunalul Cluj. Un Mustang și un Bentley au blocat o Skoda, iar șoferii s-au luat la harță

O scenă desprinsă din filmele cu gangsteri s-a petrecut, astăzi, chiar lângă Tribunalul Cluj, în fața Tribunalului Militar.

Doi șoferi cu mașini scumpe, Ford Mustang și Bentley Continental GT Coupe, au blocat un alt șofer care conducea o Skoda, cu care avuseseră divergențe în trafic cu puțin timp înainte. Norocul celui încolțit a fost că tocmai atunci trecea un echipaj de poliție în zonă, potrivit clujust.ro.

Cel cu Ford Mustang a mers în paralel cu Skoda pe strada Dorobanților, după care a oprit în fața lui, iar în spate a oprit șoferul cu Bentley. Chiar atunci când spiritele se încinseseră și părea că se va lăsa cu lovituri, s-a auzit sirena unei mașini de poliție, care a oprit lângă scandalagii. Când a văzut poliția, șoferul cu Mustang s-a urcat în mașină și a vrut să demareze, dar polițiștii s-au pus în fața lui și i-au cerut să coboare. După discuții, polițiștii i-au zis să-și continue deplasarea.


"În jurul orei 11:00, un echipaj de poliție care se deplasa pe Calea Dorobanților a intervenit pentru aplanarea unui conflict între trei conducători auto. Conform celor stabilite la fața locului, între cei trei s-ar fi iscat neînțelegeri, întrucât unul dintre conducătorii auto ar fi arătat semne obscene în trafic. Cei trei au primit îndrumări legale de la echipajul de poliție, după care s-au pus în mișcare cu autovehiculele", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș, conform clujust.ro.

Polițiștii i-au pus în vedere șoferului de pe Skoda că poate depune plângere la secția de poliție pentru a se continua cercetările, iar surse din poliție au precizat că cel care a arătat semne obsecene este cel care conducea Bentley-ul. Ce variantă are șoferul Bentley-ului, care are la activ o condamnare penală, puteți citi AICI.


Etichete: tribunal cluj
abonare newsletter