Actualitate

Zeci de violuri și numeroase tentative de omor au avut loc în Cluj în 2018

Cu toate că în general județul Cluj pare unul sigur, există și aici probleme. Numeroase violuri, tentative de omor și crime au avut loc în anul 2018.

Sursă foto: https://www.hindustantimes.com Sursă foto: https://www.hindustantimes.com

În primele 11 luni ale anului 2018, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, au fost înregistrate 48 de cazuri de infracțiuni de viol.

Conform IPJ Cluj, raportat la infracțiunile de viol, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, dintre cele 48 înregistrate în cursul anului 2018, în 47 de cazuri autorii au fost identificați, au fost întocmite soluții procedurale înaintate unităților de parchet competente.


Numărul cazurile de viol este în creștere de la an la an. Alarmant este faptul că victime ale fenomenului de violență sexuală sunt minorele, care rămân cu traume pe viață.

Neînțelegerile din familie, drogurile, alcoolul și anumite probleme psihice sunt printre primele cauze care pot duce la comiterea de crime.


În primele 11 luni ale anului 2018, la IPJ Cluj au fost înregistrate 4 infracțiuni de omor și 10 tentative de omor.

Potrivit IPJ Cluj, toate infracțiunile de omor și tentative de omor au fost soluționate prin identificarea autorilor, de către lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter