monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Top 10 cele mai interesante și la modă jachete de damă în 2019 (P)

Marii designeri au dat de ceva vreme startul în ceea ce privește jachete dama la modă pentru anul 2019!

Doamnele și domnișoarele care își doresc să aibă în garderobă cele mai interesante piese vestimentare, în concordanță cu tendințele actuale trebuie neapărat să citească rândurile de mai jos, pentru a afla ce se poartă și ce nu se poartă în acest an! Astfel, cu siguranță își vor putea crea outfituri foarte interesante, cu ajutorul cărora să atragă privirile tuturor și totodată cu ajutorul cărora să se simtă confortabil, indiferent unde ar merge!  Găsești jachete pe Mahoni.ro

Jachetele Grunge


Moda pare că revine în mod constant. După ce blugii cu talie înaltă și-au făcut din nou simțită prezența în preferințele marilor designeri, jachetele Grunge revin și ele în lumina reflectoarelor, făcându-și loc în topul celor mai căutate piese vestimentare din acest sezon. Este vorba despre jachete care pot fi purtate împreună cu topuri și tricouri, dar și cu blugi casual, pentru o ținută sport/casual, ce poate fi aleasă foarte bine pentru o ieșire în oraș sau pentru o plimbare relaxantă în oraș. Jachetele au o alură feminină, dar totodata provocatoare și intragantă.

Cardigane lejere, care nu se încheie


De regulă, cardiganele foarte lejere, care nu se încheie pot fi purtate peste cămăși ori peste bluze cu mânecă lungă, mai mult ca niște accesorii utile pentru zilele mai călduroase de toamnă. Având în vedere că nu se încheie în niciun fel, ele pot fi aruncate pe umeori foarte simplu, pentru obținerea unei imagini comode și relaxante. Mai mult, aceste tipuri de jachete pot fi purtate atât cu fuste, rochii, cât și cu pantaloni, fiind versatile și interesante.

Jachetele cu glugă


Jachetele cu glugă sunt din nou la modă în 2019, indiferent de materialul din care sunt realizate și indiferent de lungimea pe care o au. Practice în zilele răcoroase, dar și în zilele ploioase, jachetele care au glugă sunt interesante și din punct de vedere estetic, pentru că oferă femeilor care le poartă o imagine relaxantă și lejeră.

Jachete în carouri


Carourile sunt atât de puternice, încât au rezistat de-a lungul timpului. Modele mai mari ori mai micuțe, în culori deschise sau închise: fără îndoială, femeile trebuie să aibă astfel de jachete în garderoba proprie, dacă își doresc să fie în pas cu moda! Ele trebuie să țină însă cont de faptul că dintotdeauna carourile au reprezentat o problemă când vine vorba despre îmbinarea pieselor vestimentare. Cu toate că doamnele și domnișoarele trebuie să caute mai mult fustele sau pantalonii potriviți, la final se vor bucura de o imagine puternică, dar totodata femină!

Jachete din piele


Când vine vorba despre jachete damă, cele din piele deja sunt campioane, fiind purtate de ani buni, atât de către femei, cât și de bărbați, iar anul 2019 nu reprezintă o excepție. Doamnele și domnișoarele își pot alege jacheta din piele preferată în funcție de propria personalitate, având în vedere că pe piață există o gamă variată de modele. Jachete simple, cu aplicații din alte materiale, cu fermoare sau fără: toate acestea sunt doar câteva dintre exemplele pentru care pot opta femeile în această toamnă.

Jachete scurte, matlasate

Jachetele scurte, matlasate sunt foarte practice atunci când vremea pare să își arate colții, iar temperaturile sunt destul de scăzute în termometre. Aceste piese vestimentare protejează foarte bine împotriva frigului, dar și împotriva vântului, împiedincîndu-l să ajungă până la piele. În plus, gecile matlasate pot fi purtate cu blugi drepți, conici, dar și cu alte tipuri de pantaloni, în funcție de preferințele personale și pot fi asortate la diferite modele de încălțăminte: de la pantofi și până la ghete.

Jachetele din blană, elegante

În tendințele anului 2019 se numără și jachetele din blană, care sunt foarte elegante și care pot fi purtate de către femeile ce adoptă în general un stil vestimentar office. Ele pot fi asortate cu fuste, dar și cu pantaloni la dungă ori chiar rochii. Despre jachetele cu blană, doamnele și domnișoarele trebuie să stie că sunt foarte călduroase, însă sunt puțin mai greu de întreținut decât modelele prezentate mai sus. Fără îndoială însă, femeile care optează pentru astfel de piese vestimentare vor transmite celor din jur o părticică din personalitatea lor, înca de la prima vedere.