Actualitate

Un cetățean străin a confundat Autostrada Transilvania cu Autobahn-ul german. A fost prins gonind cu o viteză-record

În perioada 27 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere.

În aceste zile, polițiștii au depistat 68 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în 14 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 km/h. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii au depistat 6 șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale sau aplicate sancțiuni contravenționale.


Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 30 decembrie 2018, când polițiștii au depistat un cetățean străin, care conducea pe Autostrada A3 Turda-Borș, cu viteza de 226 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter