Actualitate

Bărbat din Cluj, arestat după ce și-a bătut SORA. În septembrie a fost eliberat condiționat, fiind închis pentru că și-a OMORÂT MAMA

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 29 decembrie 2018, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, în formă continuată. Conform verificărilor efectuate, în perioada noiembrie-decembrie 2018, bărbatul și-ar fi agresat în mod repetat sora, pe fondul consumului de alcool.

La data de 30 decembrie 2018, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și, ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza mandatului emis de către judecătorul de drepturi și libertăți. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută de Codul penal.


Din informațiile IPJ Cluj, bărbatul în cauză a fost eliberat în luna septembrie după 13 ani petrecuți la închisoare. Acesta fusese condamnat pentru că și-a ucis propria mamă.

abonare newsletter