Actualitate

Un student de la Universitatea Tehnică Cluj şi-a ucis tatăl

Un student de la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca şi-a ucis tatăl. Ieri, tânărul a fost arestat pentru 30 de zile.

Un tânăr de numai 20 de ani, student la o facultate din Cluj, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava după ce şi-a ucis tatăl. Nenorocirea s-a petrecut vineri seară, în locuinţa din Dorna Candrenilor a familiei Chiforescu, scrie Monitorul de Suceava.

Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care s-a abătut asupra acestei familii. Din primele date ale anchetei, în cursul zilei de vineri, Florin şi Nicoleta, părinţii tânărului ar fi fost la cumpărături, iar apoi s-au retras acasă. Aici, tatăl şi fiul, Raul Chiforescu, ar fi băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit o ceartă.


Lucrurile au degenerat, iar în discuţie ar fi intervenit şi mama, dar fără a putea opri tragedia. În circumstanţe care încă sunt în curs de elucidare, Raul a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit pe tatăl său. A fost vorba de o singură lovitură, care s-a dovedit fatală.

Chemată de urgenţă la faţa locului, echipa medicală de la Ambulanţa Vatra Dornei nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul bărbatului în vârstă de 42 de ani.


Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de legitimă apărare sau de omor. Între timp, pe numele lui Raul Chiforescu a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat şi cel mai probabil va fi dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi pentru a se lua o măsură preventivă în ceea ce-l priveşte.

Raul Chiforescu absolvise cursurile Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei, iar acum era student în anul doi la o facultate din Cluj.


Duminică, 23 decembrie, procurorul criminalist de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a solicitat arestarea preventivă a tânărului în vârstă de 20 de ani. Tribunalul Suceava a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a lui Raul Chiforescu, pentru următoarele 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter