monitorulcj.ro Menu
Actualitate

SPECTRUM Cluj în vizită la trei familii din Babuțiu, comuna Vultureni (P)

În data de 20.12.2018 reprezentanții SPECTRUM Cluj, domnul Maghiar Cristian, doamna Copaciu Cristina, copii din gimnaziu împreună cu domnul Silviu Vîrva, membru al comunității locale au vizitat trei familii din localitatea Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj. Familiile sunt compuse din 16 copii minori și 4 adulți.

”Este foarte important faptul că la sfârșitul vizitei, toată lumea era fericită, cei vizitați zâmbind timid și curios, iar noi cei implicați fericiți pentru că am avut ocazia să îi cunoaștem și să contribuim la bucuria lor. La fel ca în fiecare an, ne dorim să fim aproape de aceste comunități. Mulțumim familiei Vîrva din localitatea Băbuțiu pentru primirea călduroasă!” ne-a declarat doamna Cristina Copaciu, reprezentant SPECTRUM Cluj.

”Pentru noi, organizatorii acțiunii de caritate a fost o bucurie să vedem zâmbetele de pe fețele persoanelor vizitate. Obiectivul vizitei noastre a fost acela de a aduce bucurie, în pragul sărbătorilor, acestor familii. Mulțumim reprezentanților SPECTRUM Cluj pentru vizita în localitatea noastră, sprijin și dorința de a ajuta! Transmit tuturor Sărbători Fericite pline de căldura și bucurie sufletească!” ne-a declarat Silviu Vîrva, membru al comunității locale.


   Familiile vizitate au primit pachete compuse din: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse alimentare, produse de îngrijire personală, jucării, dulciuri și rechizite.

   Toți cei implicați, copii, părinți, bunici, dascăli merită toate laudele pentru mărinimia dovedită!