monitorulcj.ro Menu
Actualitate

3 motive pentru a alege un body pentru bebe din bumbac micuțului tău (P)

În prezent, există o mulțime de discuții pe tema vestimentației copiilor. De la materialele din care sunt fabricate hainele, pana la mărimile potrivite pentru fiecare lună și ce articole ar trebui să existe în garderoba bebelușului în prima lună de viață.

Iar pentru că un body pentru bebe este cel mai întâlnit articol de îmbrăcăminte dintre toate cele existente pe piață, acesta trebuie ales cu mare grijă pentru a preveni eventualele probleme de sănătate. Specialiștii recomandă achiziționarea unor body-uri pentru bebe din bumbac 100%, întrucât acest material de calitate aduce o mulțime de avantaje. Iată câteva dintre acestea!

Protejează pielea


Cât sunt mici, copilașii au pielea foarte sensibilă și pot dezvolta ușor alergii. De aceea, aceștia trebuie îmbrăcați cu un body bebe din bumbac, care se comportă excelent în contact cu pielea delicată și fragilă. Vulnerabilă la absolut toate substanțele la care este expusă, de la particule provenite din aer până la aditivi prezenți în detergenți și în țesături, pielea bebelușilor poate dezvolta eczeme și iritații. Pe lângă faptul că este nonalergenic, un body pentru bebe din bumbac are grijă de corpul micuțului și îi asigură confort sporit. Este important de menționat faptul că pentru a obține bumbacul de înaltă calitate folosit în producția hainelor de nou născuți se folosesc doar îngrășăminte 100% naturale, care nu conțin pesticide sau alte substanțe chimice toxice în compoziție.

Menține căldura


Spre deosebire de body-urile realizate din materiale sintetice, care par frumoase și practice, un body pentru bebe din bumbac are rolul de a menține căldura corporală și de a preveni transpirația. La fel de bine absoarbe și umezeala. Astfel, copilului nu ii va fi nici foarte frig, nici foarte cald, ci se va bucura de o temperatură moderată și normală în funcție de fiecare sezon al anului.

Este mai confortabil


Ținând cont de faptul că cei mici își petrec mare parte din timp dormind, în special în primele luni de viață, acesta trebuie să se odihnească și să se dezvolte armonios în cele mai confortabile hăinuțe. Iar cum un body pentru bebe poate fi folosit și pe post de pijamale, acesta trebuie neapărat ales dintr-un material natural, așa cum este bumbacul pentru a asigura confort sporit și mobilitate excelentă. Astfel, micul ghemotoc se va mișca în voie și nu se va simți nici strâns, nici că hainele îi sunt prea largi, mai ales că bumbacul se mulează perfect pe corp.

Așadar, un body pentru bebe confecționat din bumbac este soluția ideală atunci când vine vorba de sănătatea celor mici. Fără îndoială, este mai simplu ca oricând să economisești timp, bani și să îți îmbraci copilașul în haine prietenoase cu pielea micuțului, în care să fie mereu în siguranță. Atât body pentru bebe, cât și alte articole pentru bebeluși și copii le găsești la magazinul online Liloo.ro, partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de confortul celor mici. Aici vei găsi haine fabricate în România doar din fibre naturale, la prețuri extrem de accesibile pentru bugetul tău! Iar beneficiile nu se opresc aici: toate comenzile ce depășesc 100 de Lei au transport gratuit.