monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Școala SPECTRUM Cluj în pragul sărbătorilor de iarnă (P)

Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM Cluj reprezintă o alternativă nouă și modernă la instituțiile deja existente, aducând în acest oraș experiența, calitatea și mai ales valoarea dobândită în decursul celor 8 ani de activitate, alături de o imagine-simbol reală: ȘCOALA SPECTRUM – O ȘCOALĂ CA O FLOARE; imagine pentru care au trudit directori, cadre didactice, părinți și mai ales, copiii noștri.

       SPECTRUM Cluj este un centru cu o cultură organizațională bine definită, care promovează modele în diferite planuri (de relaționare, de învățare, de promovare, de management performant). Aici, copiii au acces la un mediu cultural de informare, la un loc de recreere și activități extracurriculare.

Pe lângă multitudinea de activități educative desfășurate în cadrul școlii noastre, în această lună plină de emoție, bucurie și nerăbdare, în așteptarea cadoului perfect, cadrele didactice, părinții și copiii desfășoară următoarele activități:


1. Târgul culinar – părinții pregătesc împreună cu copii diferite specialități culinare, urmând ca produsul finit să fie scos la vânzare în cadrul târgului organizat în incinta școlii;

2. Pușculița zâmbetelor – pe parcursul lunii decembrie copiii adună monede, iar în data de 18 decembrie toate monedele sunt colectate în pușculița școlii numită Pușculița zâmbetelor;


3. Târgul de Crăciun – cadrele didactice împreună cu elevii crează diferite decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, care sunt scoase spre vânzare.

Sumele adunate în urma desfășurării activităților sunt utilizate în scop caritabil”, ne-a declarat Ioana Vîrva, cadru didactic coordonator Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM Cluj.


Sperăm ca rezultatul activităților desfășurate în această perioadă, în școala noastră să se observe pe chipurile copiilor și părinților vizitați de noi în pragul sărbătorilor. În acest an se vor bucura de sprijiul nostru 3 familii din localitatea Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj. Familiile sunt compuse din 16 copii minori și 4 adulți”, ne-a relatat domnul Ismail Okan Gur, manager general Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM Cluj.

Reprezentanții SPECTRUM Cluj, managerul general Ismail Okan Gur, domnul Maghiar Cristian, doamna Copaciu Cristina, doamna Zoltan Ramona, copii din gimnaziu împreună cu domnul Silviu Vîrva, membru a comunității locale, vor vizita în data de  20.12.2018 , cele 3 familii din localitatea Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj. Familiile vor primi pachete compuse din: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse alimentare, produse de îngrijire personală, jucării, dulciuri și rechizite.


       Toți cei implicați, copii, părinți, bunici, dascăli merită toate laudele pentru mărinimia dovedită!