Actualitate

Ceartă prin zăpadă între Aeroportul Cluj și Consiliul Județean. „Reclamațiile să le trimiteți la CJC”

Ninsoarea căzută sâmbătă la Cluj-Napoca nu a afectat doar pe șoferii din trafic ci și pe cei care au plecat cu avionul.

Clujenii care au vrut să își parcheze mașinile în parcarea de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj au avut parte astăzi de probleme din cauza zăpezii căzute. Numeroase reclamații au fost făcute după ce șoferii au întâmpinat probleme în a parca mașinile sau în a le găsi pe sub nămeți.

Deși se află în interiorul aeroportului, parcarea unde pot să-și lase parchate mașinile cei care pleacă cu avionul este administrată de Consiliul Județean Cluj, prin firma UTI, care are în sarcini și dezăpezirea pe timp de iarnă.


Din această cauză, reprezentanții aeroportului din Cluj au postat un comunicat în care le cere ca reclamațiile să le facă la Consiliul Județean Cluj, pentru că de ei aprține parcarea.

„Regretăm că în această dimineață, parcarea din cadrul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj nu a fost deszăpezită și ați întâmpinat dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Având în vedere numărul mare de plângeri referitoare la parcare, primite la aeroport în această dimineață, ne cerem scuze și vă informăm că parcarea este administrată de Consiliul Județean Cluj prin firma UTI. Reclamațiile și plângerile legate de parcarea Aeroportului Cluj, vă rugăm să le transmiteți către Consiliul Județean Cluj.”, este comunicatul postat de reprezentanții Aeroportului Cluj.


În urmă cu două luni, CJ Cluj a revocat dreptul de administrare al aeroportului asupra unui teren în suprafaţă de peste 4 hectare în vederea realizării unei parcări de tip park&ride. Cele 4 hectare se adaugă celor 12 hectare de teren din vecinătatea aeroportului pe care Alin Tişe a pus ochii încă din campania electorală când a promis realizarea unui centru internaţional de congrese şi expoziţii, lucru nerealizat nici până în ziua de astăzi.

Citește și: CJ Cluj “muşcă” din terenul aeroportului. Peste 4 hectare pentru parcările “park&ride”

Ultimele Stiri
abonare newsletter