Actualitate

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul militarului turdean electrocutat la Alba Iulia

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu informaţiile apărute în presă, potrivit cărora un militar a murit în gara din Alba Iulia, în timpul descărcării unor tancuri destinate Paradei de 1 Decembrie.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu informaţiile apărute în presă, potrivit cărora un militar a murit în gara din Alba Iulia, în timpul descărcării unor tancuri destinate Paradei de 1 Decembrie. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică.

Potrivit relatărilor din mass-media, bărbatul s-a electrocutat. Echipajele de intervenţie au fost chemate la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Potrivit unui martor, când militarul a ieşit din tancul aflat în convoi pe linia de cale ferată, s-a produs un arc electric şi s-a auzit "o bubuitură". "A fost aruncat ca o păpuşă", a spus acesta. O comisie a Diviziei 4 Infanterie "Gemina" cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunţat deja Parchetul Militar Cluj.

Etichete: alba iulia militar
Ultimele Stiri
abonare newsletter