Actualitate

VIDEO Prins după ce a PRĂDAT un magazin din Gara CFR

Un bărbat și o femeie, ambii din Baciu, sunt cercetați pentru furt. Unul a jefuit un magazin din stația de tren, cealaltă poate ajunge la "răcoare" pentru câteva pachete de țigări.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 12 decembrie, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, Biroul Județean de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați că, la un magazin amplasat în stația CFR Cluj-Napoca, în fosta clădire a stației de scurt parcurs, s-a activat alarma de securitate.

În urma investigațiilor, s-a constatat faptul că unul din geamurile exterioare ale magazinului era spart, din incintă fiind sustrase mai multe bunuri. Suspectul este un bărbat de 33 ani, din comuna Baciu, jud. Cluj, care a sustras bunuri și bani în valoare totală de aproximativ 4.200 lei, vandalizând totodată incinta magazinului. Acesta este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței pentru dispunerea măsurii preventive.


Tot din Baciu vine și o femeie de 44 ani care, la data de 12 decembrie, ora 10:15, a sustras din incinta unui magazin din Cluj-Napoca zece pachete de ţigări, părăsind magazinul fără a achita contravaloarea produselor, cauzând un prejudiciu de 206 lei, recuperat integral. Aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru a se dispune luarea unei măsuri cu caracter preventiv, anunță IPJ Cluj.

Etichete: gara cfr baciu ipj cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter