Actualitate

Cum prevenim și tratăm bolile de sezon ale copiilor. Workshop: invitat Medic Peditel 1791

Fundația Părinți din România organizează joi, 13 decembrie, ora 18:00, la Caravana Veseliei (Strada Bartok Bela nr.9, cartier Grigorescu), workshop-ul cu tema: Cum prevenim și tratăm bolile de sezon ale copiilor, susținut de un medic din cadrul serviciului medical pediatric non stop, gratuit, Peditel 1791

Știm că răcelile sunt frecvente în sezonul rece,  iar ceea ce ne dorim este să contribuim la crearea unei comunități de părinți informați și responsabili în privința sănătății copiilor, iar informațiile oferite să fie validate și asumate de către specialiști, medici cu vastă experiență, deschiși să ofere suport părinților.

Medicul Peditel 1791 va prezenta părinților sfaturi avizate si practice privind bolile de sezon ale copiilor: care sunt cauzele și factorii favorizanți, măsuri de prevenție și tratare a acestora, măsuri de imunizare, alimentația în sezonul rece, soluții practice pentru părinți.


Workshopul va fi interactiv, cu întrebări și răspunsuri privind tematica, iar părinții sunt invitați să vină împreună cu copiii. (vor fi activități separate pentru copii)  

Accesul la workshop este gratuit, părinții fiind invitați să doneze pentru susținerea Peditel 1791.

Etichete: peditel workshop
Ultimele Stiri
abonare newsletter