monitorulcj.ro Menu
Actualitate

WINGS dă aripi Clujului. Și un pont investițional (P)

Când am verificat ultima dată, banca mea oferea o dobândă de 2,77% pentru depozitele pe un an în lei și o dobândă de 0,20% pentru cele în euro. Articolul de față este și despre cum să obții un randament al investiției de circa 6%.

Așa că discutăm despre WINGS. Este, de departe, cel mai spectaculos proiect imobiliar din Cluj-Napoca și din Transilvania. O spun nu doar reprezentanții dezvoltatorului imobiliar – Studium Green –, ci și toți cei care au văzut datele proiectului care acum prinde formă și urmează să fie finalizat în 2020.

O scurtă prezentare

Situat în zona de vest a orașului Cluj-Napoca, în cartierul Zorilor, pe strada Frunzișului, complexul rezidențial WINGS este privilegiat de o infrastructură bine pusă la punct, precum și de un acces rapid la mijloacele de transport în comun, unități de învățământ dedicate tuturor vârstelor, cabinete medicale de ultimă generație și zone comerciale care să răspundă tuturor nevoilor.
În zona rezidențială pe care o inaugurează, WINGS pune bazele unei noi comunități open-minded, încurajată să prețuiască fiecare moment petrecut acasă, în intimitate sau alături de familie, conectată la oraș, însă, în același timp, protejată de agitația acestuia.
Imobilul, care se va înălța pe 15 etaje, va dispune de 228 de apartamente cu una până la patru camere și, la etajele superioare, de locuințe tip duplex, cu scară interioară. De asemenea, complexul va avea 240 de locuri de parcare subterane, dar și locuri de depozitare exterioare, de tip pivniță. Toate acestea vor fi completate de locuri de joacă, locuri amenajate pentru petrecerea timpului liber și de zonă de gradinărit.
De altfel, proiectul WINGS este precertificat RoGBS, fiind conceput și proiectat conform standardelor de sustenabilitate Green Homes (Casă Verde). Aceasta presupune că tehnologiile folosite vor asigura o eficiență energetică maximă, spațiile comune urmând să fie realizate cu materiale naturale.


De ce proiectul poate fi interesant ca investiție

În contextul unui bonificații relativ slabe a depozitelor bancare, atât pentru cele în lei cât și pentru cele în valută, investiția în imobiliare reprezintă, cu ceritudine, o opțiune mai bună. Potrivit calculelor specialiștilor, un apartament într-o clădire verde, de clasă A, cu toate facilitățile sociale în imediata apropiere, poate avea un randament situat în jurul a 6%. Deci, mult peste bonficațiile oferite de sistemul bancar.
„Aceste apartamente sunt pretabile ca investiție” spun reprezentanții Studium Green. Aceștia precizează că oferta companiei se adresează atât românilor cât și străinilor și care doresc ca investiția lor ei să nu se deprecieze sub acțiunea inflației, ci, dimpotrivă, să producă alți bani printr-o investire inteligentă.
Dezvoltatorul imobiliar va asigura servicii de managementul investiției, va pregăti constituirea asociației de proprietari și se va ocupa de administrarea proprietății pentru primii trei ani.
Așadar, iată un pont pentru cei care sunt în căutare de oportunități investiționale: priviți cu atenție la proiectul WINGS! De acolo, nu doar perspectiva asupra orașului este una uimitoare, ci și perspectiva investițională s-ar putea dovedi una câștigătoare.

De ce să te alături comunității WINGS?


• Este un proiect emblematic pentru orașul Cluj-Napoca;
• Îți oferă un stil de viață exclusivist, un design original și o arhitectură inovatoare;
• Apartamentele au o panoramă unică;
• Poți alege apartamente pe doua etaje (casă în bloc);
• Vei avea pivnițe individuale și grădini private;
• Este conceput și proiectat conform standardelor de sustenabilitate GREEN HOMES - RoGBC;
• Accesul în complex este controlat, conferind siguranță pentru tine și familia ta;
• Galeriile comerciale sunt la 50 m, iar grădinița la doi pași;
• Ai excelente conexiuni la transportul în comun;
• Apartamentele sunt ideale pentru investiție (se află în apropierea campusurilor universitare și a facultăților de arhitectură, medicină, Universitatea de Stiinte Agricole, Universitatea Tehnica)
• Vei avea la dispoziție servicii de administrare a proprietății și un regulament de conviețuire în ansamblul WINGS a locatarilor.

În WINGS, oraşul e la picioarele tale:


• Locuieşti într-un imobil emblematic pentru oraş care va atrage toate privirile datorită design-ului original şi arhitecturii inovatoare;
• Îţi oferă un stil de viaţă exclusivist în cele mai mici detalii, de la locuri de parcare asigurate, pivniţă individuală pentru vinuri, până la jacuzzi pe terasă;
• Indiferent de etajul la care alegi să locuieşti, ai garantată o privelişte de vis care, datorită poziţionării privilegiate a imobilului;
• Tu şi familia ta aveţi parte de siguranță, accesul în complex fiind controlat;
• Eşti mai aproape de principalele atracţii care te interesează: ai la 2 paşi galerii comerciale, spaţii de  relaxare şi la 10 minute centrul oraşului;
• Câştigi ore de odihnă în fiecare zi pentru că îţi poţi duce copilul la unităţile de învăţământ din apropiere: grădiniţe, şcoli, licee.

Wings Cluj | Dăm Aripi Clujului | StudiumGreen.ro‎