Actualitate

ISDC face angajări. Vezi ce posturi oferă.

<p />ISDC, companie europeană de servicii şi soluţii IT cu propriul centru tehnologic la Cluj, a ajuns la pragul de 200 de angajaţi, după ce 70 de persoane s-au alăturat companiei în primele opt luni ale acestui an.

Până la finalul lui 2011, ISDC urmăreşte să crească cu încă 15% numărul angajaţilor, mai ales ca urmare a extinderii portfoliului de clienţi din sectorul financiar-bancar. Compania are posturi disponibile în toate ariile tehnologice, precum Java, .Net, Business Intelligence, Testing. Angajările se vor face la toate nivelurile de experienţă: de la junior la senior developer, precum şi în posturi de Team Leader sau Architect.

Pe segmentul de programe dedicate juniorilor, ISDC a încheiat recent programul de internship, prin care studenţii au lucrat la un proiect real – o aplicaţie web-based de management al riscului dezvoltată în Java. Mai mult, potrivit reprezentanţilor companiei, majoritatea participanţilor la internship îşi vor începe cariera la ISDC, de această dată în calitate de angajaţi pe poziţii de junior developer.


Eddy Vermeire, CEO al ISDC, a anunţat că, în ciuda instabilităţii pronunţate de pe piaţă, ISDC caută noi oportunităţi pentru a extinde afacerea în România. “Financiar, estimăm o creştere de 30% pentru acest an şi un procent similar pentru anul vitor. Totodată, intenţionăm să explorăm şi alte oraşe din România pentru a ne extinde afacerea”, a spus Vermeire.

ISDC- Integrated Systems Development Corporation - este o companie europeană de servicii IT cu sediul central în Hilversum (Olanda) şi propriul centru tehnologic la Cluj (România), activă pe piaţă de mai bine de 20 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter