Actualitate

Cât costă fructele şi legumele la Piaţa Agro Transilvania?

<p><img src="documente/stories/09_septembrie/02_ziua/05 oameni cu legume bagaje la agro transilvania rp 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Roşii şi castraveţi la 1,5 lei kilogramul, ardei gras la 1,8 lei sau pere şi struguri la 2,5 lei.</p>

Consiliul Judeţean Cluj a făcut publică lista produselor care pot fi cumpărate din piaţa Agro Transilvania Cluj din Dezmir. Astfel, clujenii pot achiziţiona roşii şi castraveţi la 1,5 lei kilogramul, ceapă uscată cu 1,3 lei, cartofi cu 60 de bani, fasole cu 2,5 lei, ciuperci cu 6 lei sau gogoşari la 2,4 lei kilogramul. Aceste preţuri sunt cele de referinţă ale producătorilor şi se fixează în fiecare dimineaţă în funcţie de produsele de calitatea I cele mai vândute.

„Având în vedere faptul că SC Centrul Agro Transilvania SA a încheiat un acord cu municipiul Cluj-Napoca pentru realizarea unui comerţ modern, civilizat şi nespeculativ, s-a convenit ca preţurile de vânzare din pieţele de pe raza municipiului să nu depăşească dublul preţurilor de la SC Centrul Agro Transilvania SA. Astfel, Consiliul Judeţean Cluj îndeamnă cetăţenii municipiului să se adreseze cu încredere comercianţilor din Piaţa Agro Transilvania, conştienţi fiind că aici vor întâlni produse agricole de calitate, la cele mai mici preţuri, direct de la producători”, afirmă reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.


Referitor la accesul la Agro Transilvania din Dezmir, Consiliul Judeţean Cluj a întreprins demersurile necesare în vederea prelungirii liniei de autobuz numărul 8 până în incinta Pieţei, unde există o staţie proprie special amenajată, intervalele de aşteptare între cursele realizate pe această linie fiind destul de mici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter