Actualitate

Băutura face din nou victime. Grav accident cu trei răniți azi-noapte la Răscruci

Trei persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație petrecut noaptea trecută pe DN1C, la ieșirea din Răscruci. Vinovatul este un șofer de 35 de ani, care era "rupt" de beat.

În jurul orei 00:00, șoferul unei dube a pătruns pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă, izbind frontal un autoturism care tracta o rulotă. Cele două mașini s-au făcut praf, iar trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, printre care șoferul vinovat, originar din Răscruci.

La volanul mașinii izbite de șoferul dubei se afla un bărbat de 32 de ani din comuna Fratăuții Noi (jud. Suceava), care a scăpat cu o sperietură, însă alți doi pasageri din Republica Moldova au fost răniți și transportați ulterior la Cluj-Napoca. Ei se întorceau din Anglia.


Deși a ajuns la spital, șoferul vinovat a fost testat anterior de agenți cu aparatul etilotest, acesta indicând 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul urmează să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter