Actualitate

CJ Cluj plăteşte o excursie de 25.000 de euro pentru zeci de funcţionari publici la Barcelona

Nu mai puţin de 18 funcţionari publici se vor bucura de o excursie de patru zile în Barcelona, Spania, care costă 25.000 de euro. Excursia, denumită “schimb de experienţă”, este făcută, potrivit forului judeţean, pentru ca angajaţii instituţiei să fie mai performanţi în relaţia cu cetăţenii Clujului.

Excursia face parte din proiectul “Calitate, Competenţă, Performanţă în Consiliul Judeţean Cluj”, proiect care a avut ca scop “implementarea unui sistem de management care să genereze performanţă la nivelul Consiliului Judeţean în relaţia cu cetăţeanul”.

De proiectul în valoare de 140.000 de euro au beneficiat 40 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Cluj. “În cadrul proiectului este prevăzută activitatea schimbului de experienţă cu o instituţie internaţională”, justifică forul judeţean.


Revenind la excursie, Consiliul Judeţean achiziţionează servicii pentru o vizită de studiu  pentru 18 persoane, timp de 4 zile, în Barcelona, Spania. Toate cele 18 persoane sunt funcţionari publici din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Cluj.

Valoarea estimată totală se ridică la valoarea de 108.000 lei fără TVA.


Potrivit caietului de sarcini, se solicită următoarele servicii:

Cazare  - camera single sau duble cu mic dejun tip bufet suedez inclus pentru 18 persoane pentru 3 nopţi într-un hotel de 3 stele aflat în centrul Barcelonei, în raza a maxim 2,5 kilometri de primărie. Camerele hotelului trebuie să aibă climatizare sau aer condiţinat, baie proprie, minibar, televizor şi frigider, iar hotelul trebuie să asigure acces gratuit la internet în cameră.


Transport – avion pentru 18 persoane Cluj-Barcelona cu asigurarea transferului aeroport-hotel-aeroport cu microbuz. “Biletele de avion vor fi încadrate la clasa economic. Preţul biletului va include şi bagajul de cală. Orele de zbor pentru drumul Cluj-Barcelona nu vor fi după masa, iar zborul retur Barcelona-Cluj nu va fi dimineaţa”, se menţionează în documentul citat.

Funcţionarii publici mai au nevoie de servicii pentru traducere  - o persoană pentru limba spaniolă pentru 3 zile, 8 ore/zi, de asigurarea diurnei pe toată perioada vizitei, respectiv 35 euro/zi/persoană, 4 diurne, asigurări de călătorie şi asigurările medicale.


De asemenea, se va închiria şi un microbuz de 22 de persoane pentru deplasări la alte locaţii efectuate în timpul desfăşurării vizitei de studiu.

Poate (in)competenţii de la Consiliul Judeţean vor deveni atât de performanţi după finalizarea cursurilor încât vor reuşi să finalizeze Centrul de Deşeuri în timp record, vor inaugura Parcul Industrial Tetarom IV, avioanele vor putea ateriza pe o pistă de 3500 de metri sau judeţul va avea o reţea de drumuri invidiată de toţi europenii.


CITEŞTE ŞI

(In)Competenții din Consiliul Județean Cluj fac cursuri de “calitate şi performanţă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter