Actualitate

Mitropolitul ANDREI a binecuvântat noul sediu al CJ Cluj

<p /><strong><a href="http://www.radiorenasterea.ro/index.php/7-stiri-stiri/366-binecuvantarea-noului-sediu-al-cj-cluj"></a></strong>Consiliul Judeţean Cluj are de astăzi, 31 august, un nou sediu, situat pe Calea Dorobanţilor nr 106.

Imobilul a fost inaugurat în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Clujului, care a rostit o rugăciune şi a adresat câteva cuvinte, arătând importanţa unei bune administraţii.
„Îl rugăm pe Dumnezeu să vă dăruiască spor în toate, întâi în cele spirituale şi apoi în cele materiale. Adevărul este că pentru buna desfăşurare a vieţii noastre spirituale e nevoie şi de o bună administraţie, iar când se îngemănează una cu cealaltă sfârşitul este cel pe care ni-l dorim: mai multă prosperitate, mai multă spiritualitate, mai multă cultură, mai multă bunăstare pentru credincioşii noştri şi pentru toată lumea”, a subliniat Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei.
La inaugurarea noului sediu al Consiliului Judeţean Cluj au participat şi Preasfinţitul Florentin Crihălmeanu, Episcopul de Cluj-Gherla, şi prim-protopopul reformat Kovacs Sandor.
Clădirea a fost obţinută printr-o hotărâre de Guvern, fiind iniţial destinată unităţii vamale. Prin desfiinţarea acesteia, imobilul a fost transferat unei alte instituţii publice. Mai multe informaţii ne-a furnizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe: „Contractul a fost încheiat de Ministerul Finanţelor, noi am preluat un contract în derulare, clădirea era 95% gata la momentul preluării, iar noi am făcut doar anumite modificări pntru a o adapta la cerinţele consiliului. Aşadar, 95% din preţ a fost suportat din bugetul de stat”.

abonare newsletter