Actualitate

Start la înscrieri pentru Ziua Curăţeniei Naţionale

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/02_ziua/12 curatenie lets do it.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa “Let’s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 24 septembrie.

Toţi cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secţiunea “Vreau să mă înscriu!”. Cu o săptămână înainte de Ziua de Curăţenie Naţională, voluntarii înscrişi pe site vor avea acces la Harta Deşeurilor şi îşi vor putea aloca mormane pe care să le cureţe pe 24 septembrie.

De asemenea, echipa “Let’s Do It, Romania!” pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. Astfel, în perioada 19-25 septembrie, voluntarii “Let’s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curăţenia naţională.


Mâine, de la ora 9, în parcarea Polus Center, va avea loc ultima acţiune de cartare organizată din judeţul Cluj. “Acest proces este unul determinant pentru succesul Zilei Curăţeniei Naţionale din 24 septembrie, întrucât identificarea mormanelor de gunoi înlesneşte realizarea hărţii gunoaielor din judeţ”, explică organizatorii. Persoanele interesate să participe la acţiune au nevoie de un mijloc de transport (autoturism, motocicletă, bicicletă), un aparat de fotografiat şi un dispozitiv GPS, pe care organizatorii îl pot pune la dispoziţie în cazul în care este necesar.

“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 20 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter