Actualitate

Ofertă DE NERATAT la Carrefour! Pește cu VIERMI!

Un clujean a cumpărat pește de la Hypermarketul Carrefour din Vivo. Surpriza a fost când a ajuns acasă și a deschis punga, dorind să îl gătească.

Un clujean a vrut să își gătească în urmă cu două zile o porție de pește la cuptor. Atfel, a cumpărat pește din Carrefourul din Vivo. Când a ajuns acasă și a desfăcut ambalajul, un miros înțepător "i-a mutat" nasul. Privind atent produsul, a putut observa mici viermișori care mâncau nestingheriți din peștele pe care el tocmai dăduse banii.

„Soția mea a cumpărat ieri pe la amiază pește din Carrefour și l-am adus acasă. Seara când am vrut să îl gătim am observat că era stricat și avea viermi. M-am întors imediat la magazin, le-am arătat, apoi azi am fost cu produsul la Direcția de Sănătate Publică. L-au luat, l-au trimis la laborator și urmează să le fac un control. Evident că au văzut și ei că era stricat, au simțit că mirosea îngrozitor. Viermii nu i-au găsit că nu și-au băgat degetele pe-acolo, dar sunt prin pește”, a povestit bărbatul.


Pe etichetă scria că peștere urma să expire în data de 13 noiembrie. Bărbatul a făcut plângere la Direcția Sanitar-Veterinară din Cluj și imediat a fost începută o anchetă în acest caz.

„S-au trimis probe la laborator, s-a făcut verificarea condițiilor de comercializare, inclusiv păstrare și livrare. Urmează să se stabilească măsurile care se impun în funcție de rezultatul de laborator. Am înțeles că e o problemă și legată de etichetă, în sensul că a fost o inscripționare necorespunzătoare și urmează să vedem rezultatele de laborator, apoi se vor decide consecințele. Fiindcă e nevoie de un buletin de analiză. Laboratorul este cel care îți spune dacă un produs este salubru sau nu”, a declarat Ioan Oleleu, directorul DSVSA Cluj.


Reprezentanții hypermarketului nu au putut fi contactați pentru a-și oferi punctul de vedere.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter