Actualitate

Accident în județul Cluj. O persoană a murit şi alte trei, dintre care doi copii, au fost rănite

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei a avut loc luni, în jurul orei 13.00, pe DJ 161B, în afară localităţii Ploscoş.

sursa foto isu Cluj sursa foto isu Cluj

UPDATE

Persoanele implicate în accident sunt din comuna Ploscoş, localitatea Crairât.

“Fetița în vârstă de aproximativ 4 ani, rănită mai grav, a fost transportată cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș, iar femeia și băiatul de 8 ani au fost transportați la CPU Turda. Bărbatul decedat avea 62 de ani iar femeia rănită este în vârstă de 61 de ani”, spun poliţiştii clujeni.


---------------------------------------------------------------------

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţilşti, accidentul a avut loc pe DJ 161B, în afară localităţii Ploscoş. Într-o uşoară curbă la stânga, în pantă, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în şanţul aferent sensului opus de mers. În mașină se aflau doi adulți și doi minori.


“În urma accidentului, conducătorul auto a decedat şi a rezultat vătămarea a 3 pasageri:  soţia care este în stare stabilă, nepoata în vârstă de 4 ani căreia i se acordă îngrijiri de către echipajul unui elicopter SMURD şi un minor de 8 ani rănit uşor - zgârieturi minore”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

“Au intervinit două autospeciale cu modul de descarcerare ale Detașamentului de Pompieri Turda, elicopterul SMURD - Târgu Mureș și două echipaje SAJ. În mașină se aflau doi adulți și doi minori. Un bărbat (probabil șoferul) a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare. Fetiței în vârstă de aproximativ 4 ani, i-au fost efectuate manevre de resuscitare de către pompieri până la sosirea echipajelor medicale, în aceste momente și-a recăpătat conștienta și urmează să fie transportată la spital. Femeia și băiatul, care au fost pasageri în mașină, sunt consultați și ei de către echipajele medicale în aceste momente. Nu par a fi suferit răni grave”, spun şi reprezentanţii ISU Cluj.

abonare newsletter