Actualitate

Zeci de persoane au ajutat o familie care a rămas fără casă din cauza unui incendiu

Membrii unei familii din județul Cluj au rămas doar cu hainele de pe ei, după ce casa lor a fost mistuită de flăcări. Zeci de persoane le-au sărit în ajutor.

Luni seara, o casă din cartierul Cetatea Veche (Bolic, cum este cunoscut de localnici) care aparține de orașul Huedin, în care locuiau trei adulți și un bebeluș de doar 4 luni a fost mistuită de flăcări. Acum, când se apropie iarna, oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului și locuiesc pe la vecini.

Daciana Loi, profesoara din Huedin care are grijă de zeci de copii, a lansat un anunț, în care cere ajutorul oamenilor cu suflet mare.


„Dragii mei oameni cu suflet mare. Vin din nou cu rugămintea de a mă ajuta. În data de 04.11.2018 în satul Bolic de lângă Huedin a luat foc o casă care era formată din 2 bucătării, o baie, 2 camere (Erau 2 case și în fiecare casă era câte o cameră și o bucătărie), terasă, holuri, o lemnărie din spatele casei. A ars tot. Casă, haine, aparate electrocasnice, acte, bani, TOT, TOT! Trei adulți și un bebe de aproape 4 luni au rămas fără nimic. Acum, în prag de iarnă, stau pe la rude sau vecini. Fac apel la voi, oameni cu suflet, să îi ajutăm”, a scris Daciana Loi pe Facebook.

Vestea s-a răspândit repede, iar oameni cu suflet mare au început să îi ajute. Au primit haine, alimente, pături, lenjerii de pat. În afară de acestea, membrii familiei au primit zeci de telefoane care au promis ajutorul. Oamenii s-au oferit să îi ajute cu materiale de construcții, alimente, aparatură electrocasică etc.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter