Actualitate

Floreștenii au stat duminică ore întregi fără curent

Locuitorii comunei Florești au stat ore întregi în cursul zilei de duminică fără curent. Disperați, au sunat la compania de furnizare a energiei electrice, însă doar noaptea târziu problema lor a fost rezolvată.

Sursă foto: Facebook Traiesc in Floresti-Cluj Sursă foto: Facebook Traiesc in Floresti-Cluj

Locuitorii comunei Florești au petrecut ore întregi la lumina lumânării, din cauza unor probleme la rețeaua electrică, pe care furnizorii nu au putut să o rezolve în cel mai scurt timp. Curentul a venit abia spre dimineață. În jurul orei 5, luni dimineață, pe strada Porii încă nu era curent.

Floreștenii îl trag de mânecă pe primarul Horia Șulea pentru problemele care există în comună cu rețeaua electrică. Penele de curent, chiar dacă nu durează atât de mult de obicei, au loc și de mai multe ori într-o zi, în diferite zone ale Floreștiului.


„Domnule primar al Comunei Florești, Horia Șulea, ținând cont că avem tot mai multe întreruperi de apă și curent, ce măsuri ați luat în relația cu furnizorii de utilități? Avem niște studii, evaluări a infrastructurii în comună? De ce se autorizează construcții dacă infrastructura este subdimensionată și cu probleme ? Nu ne mai tot trimiteți să sunăm furnizorii de utilități, știm răspunsurile deja. Noi căutăm soluții și o calitate decentă a vieții. Nu să vă pasați responsabilitățile. Știți că imobiliarele în Florești costă mai mult decât în centrul Sibiului sau in Arad, Oradea?!”, a scris Iulia Ungurean, o locuitoare a comunei Florești, pe Facebook.

Ca să facă haz de necaz, floreștenii care au stat pe întuneric au făcut glume pe seama penei de curent.


„Asta a fost seara romantismului. Dacă până acum bărbații nu aveau motiv să fie romantici, acum Electrica îi obligă”, a scris o internaută.

Ultimele Stiri
abonare newsletter