Actualitate

Trei turdeni au ajuns la Penitenciarul Gherla, după ce poliţiştii i-au prins şi au pus în executare mandatele privative de libertate

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei privind un bărbat de 28 de ani din Turda, judeţul Cluj.

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 28 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda, au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 1 an şi 2 luni, pentru săvârvârşirea infracţiunii de amininţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.


De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj.

„La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Cel în cauză a fost condus şi predat reperzentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei”, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.


Tot zilele trecute, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cadrul unei acțiuni derulate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, a fost depistată o femeie, de 24 de ani, din Turda, pe numele căreia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.


Cea în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influențarea declarațiilor.

Femeia a fost încarcerată la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter