Actualitate

UPDATE Accident la ieşire din Gherla spre Cluj-Napoca. 5 victime şi mai multe maşini implicate. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului.

Un accident rutier soldat cu 5 victime a avut loc duminică seara la ieşire din Gherla spre Cluj-Napoca, pe DN 1 C km 41 +150 m.

UPDATE 29.10.2018

Potrivit ultimelor informaţii trensmise de IPJ Cluj, şoferul vinovat a părăsit locul accidentului:

“La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, pe  DN 1C E 576, în afara localității Gherla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a cinci persoane.


Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe  DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circulă în faţa sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.


Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital”.


---------------------------------------------------------------------------

În accident au fost implicate un TIR şi 4 autoturisme, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri.


Potrivit primelor informaţii, se pare că vinovat este conducătorul TIR-ului care a lovit din spate un autoturism pe care l-a proiectat pe sensul opus, iar acesta a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din contrasens.

Din primele informaţii sunt 5 victime, dintre care 2 rănite grav şi 3 rănite uşor. 


Persoanele rănite au primit asistență medicală de la  echipajele a două ambulanțe SAJ și un SMURD. De asemenea, pompierii au mers la locul evenimentului, unde au intervenit  cu trei autospeciale cu modul de descarcerare.

Ulterior, cele 5 persoane au fost transportate la spital. Pentru una au fost efectuate operațiuni de descarcerare și a fost transportată la UPU Cluj-Napoca. Celelalte patru au fost transportate la spitalul din Gherla.

Un subofițer al ISU BN a oprit la locul evenimentului înaintea sosirii echipelor de intervenție.

abonare newsletter