Actualitate

Clujenii de pe Observatorului au ieşit din nou în stradă. „Aşteptăm în continuare să fim informaţi şi consultaţi oficial în privinţa desfiinţării locurilor de parcare”.

Clujenii care locuiesc pe strada Observatorului au ieşit din nou, joi seara, să protesteze faţă de decizia autorităţilor locale de a le desfiinţa locurile de parcare. Ei se plâng de faptul că parchează pe unde apucă. Reprezentanţii administraţiei locale au susţinut că parcările cu abonament vor fi relocate pe străzile adiacente.

“Protestăm din nou în ideea că vom fi luaţi în serios. Aşteptăm o reacţie oficială a autorităţilor, am vrea ca cineva să ne contacteze, să vorbim direct,  nu prin intermediul presei, nu să aflăm din presă ce vor să facă (n red autorităţile locale).

Ni s-a spus că vor fi relocate. În care zone vor fi relocate? Deci aşteptăm acelaşi lucru, nu s-a schimbat nimic de când am ieşit data trecută în stradă”, a declarat Maria Mateş.


“Am ieşit din nou în stradă pentru că aşteptăm o reacţie oficială din partea autorităţilor, cu noi nu ia nimeni legătură din partea Primăriei, pe noi nu ne informează nimeni nimic, nu ştim nimic. Suntem ca inexistenţi. Aşteptăm să fim informaţi şi consultaţi oficial. Ne-au lăsat fără parcări fără să ne informeze, fără să ne avertizeze. Cine a luat decizia aceasta? Nu avem în continuare o reacţie oficială, în sensul de a fi contactaţi, informaţi. Nu ştim ce o să facem. Maşinile stau grămadă aici, acum, parchează cine vrea pe parcările pe care noi am plătit. Nu poţi să zici nimic nimănui. Noi avem maşinile parcate pe trotuare.

Personal, am ieşit din nou în stradă pentru că am plătit abonament şi parchează alţii pe banii mei. Primăria nu are niciun interes să îmi facă dreptate, să mă informeze.


Conform specificaţiilor de pe abonamente, au anulat parcările. Noi cui să ne plângem, cine ne ascultă?”, a spus un clujean nemulţumit.

Vă reamintim, şi luni seara aproximativ 30 de persoane care locuiesc în trei blocuri de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca (nr. 9-13) au ieşit în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de “posibila reziliere a contractelor de parcare”. Oamenii au depus şi o petiţie la primărie în acest sens.


La începutul lunii octombrie, viceprimarul Dan Tarcea a declarat că Primăria are în vedere desfiinţarea tuturor locurilor de parcare de pe strada Observatorului, după ce locuitorii din zonă nu s-au înghesuit să îşi facă abonamente. În locul acestora se vor face linii dedicate pentru autobuze şi biciclişti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter