monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Implants Connected to Nature 2018 reunește, în Cluj-Napoca, importanți specialiști în implantologie dentară (P)

Cea de-a X-a ediție a Implants Connected to Nature 2018 - unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul implantologiei dentare, organizat de Societatea Română de Științe Dentare - va avea loc între 25 și 27 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să afle de la lectori prestigioși ce implanturi dentare există la ora actuală pe piața din România și care sunt noutățile din domeniul implantologiei dentare.

Un eveniment, mai multe persoane unite de aceeași pasiune


Implants Connected to Nature va aduna în același loc un număr impresionant de persoane ce împart aceeași pasiune pentru dezvoltarea continuă a domeniului implantologiei dentare și pentru obținerea unor rezultate remarcabile în ceea ce privește implantul dentar.

Dintre aceste nume de vază putem menționa: Prof. Univ. Dr. Emanuel Bratu, Dr. Alecsandru Ionescu, Prof. Dr. med. dent. Georgios Romanos,  Dr. Itzak Binderman, Dr. Rares Buduru, Dr. Maria Luis Ramos Oltra.


Invitați cunoscuți la nivel internațional pentru contribuțiile remarcabile aduse în domeniu

În acest an, doi lectori de renume internațional sunt invitații speciali ai evenimentului - Dr. Otto Zuhr și Prof. Dr. Markus Hürzeler.


Dr. Emanuel Bratu afirmă în cadrul unui interviu: „Doresc să vă transmit că acești doi oameni sunt lectori de top, de renume internațional și a fost destul de greu să-i aducem în România. Discuțiile au început împreună cu ei acum trei ani de zile și s-au concretizat abia în acest an. Pentru cei ce nu îi cunosc, vreau să le transmit că ei sunt cei care au inventat Socket-Shield Technique de care toată lumea a auzit și că sunt părinții microchirurgiei în implantologie orală”.

Dr. Otto Zuhr va vorbi în cadrul evenimentului despre cele mai importante standarde ce vizează augmentarea țesuturilor moi și despre impactul periimplantitei, iar Prof. Dr. Markus Hürzeler va aborda subiecte deosebit de importante, printre care restaurările în zona anterioară cu limitările și problematica lor.


„Un eveniment care te ajută să pui în practică lucruri noi”

Profesorul Emanuel Bratu, una dintre principalele persoane implicate în organizarea acestei ediții a Implants Connected to Nature, crede cu tărie că acest eveniment va aduce participanților noțiuni noi din domeniul implantologiei.


Acesta afirmă: „Cred cu tărie că, împreună cu ceilalți lectori de valoare, acest congres poate să ofere atât noțiuni de bază, cât și noțiuni avansate în implantologie, astfel încât atunci când participanții vor pleca acasă să poată pune în practică lucruri noi. Acest eveniment a fost și reprezintă încă cea mai bună alternativă de a învăța despre implanturile dentare care există astăzi în România”.

MIS – susține dezvoltarea continuă a domeniului implantologiei dentare

MIS Implants Technologies este sponsor și în acest an al evenimentului ce va avea loc la Cluj-Napoca,  menit să le ofere participanților noțiuni avansate în implantologie.

Compania, care aparține începând din anul 2016 de colosul Dentsply Sirona, cel mai mare producător de produse stomatologice din lume, și-a format un renume la nivel internațional datorită soluțiilor inovatoare oferite, în spatele cărora se află activitatea unor oameni de știință și ingineri remarcabili.

MIS este prezentă pe piața din România din anul 2013 și pune la dispoziție clienților săi o gamă variată de produse stomatologice de calitate superioară.