monitorulcj.ro Menu
Actualitate

TOP 3 metode prin care poți obține câștiguri mai mari la pariuri! (P)

Cei mai experimentați pariori profesioniști au încercat, până acum, să găsească metoda perfectă prin care pot obține câștiguri constante atunci când pariază, aplicând diverse strategii și metode testate de-a lungul timpului.

Cu toate acestea, nu există o metodă sigură de câștig, care să îi garanteze un profit generos fiecărui parior în parte. Însă, există cel puțin trei metode prin care îți poți îmbunătăți câștigurile și poți crește șansele de reușită, obținând un profit mai mare.

Iata topul celor 3 metode testate de profesioniști, care te vor ajuta să obții mai mulți bani din pariuri!


1.  Aplicarea unei strategii cât mai eficiente

Unul dintre cele mai eficiente moduri prin care poți câștiga mai mulți bani la pariuri este aplicarea unei strategii potrivite. Nu ai de unde să știi cu exactitate dacă o strategie anume îți va aduce câștiguri consistente, însă e nevoie să încerci și să testezi mai multe tehnici și strategii, pentru a afla care este cea mai potrivită pentru tine și pliabilă modului tău de pariere. Dacă vei avea rabdare, vei ajunge să o descoperi, în timp și iți vei putea îmbunătăți maniera de a paria. Acest lucru înseamnă că va trebui să experimentezi, să analizezi foarte bine și să profiți de fiecare bonus în parte. În agenția online, ai bonus la Betano, una dintre cele mai căutate case de pariuri, pe care o recomandă pariorii de top.


2. Specializează-te pe anumite campionate și nu juca haotic

Dacă urmărești deja anumite campionate sau ai echipe preferate, mai vechi, atunci poate că ar trebui să te specializezi pe acestea și să joci pariuri în special acolo, unde te simți mai sigur pe tine și mai documentat. Dacă te specializezi pe un campionat anume, înseamnă că trebuie să știi cam tot ce se întâmplă acolo, așa că, șansele tale de reușită vor crește considerabil. Aici, poți să apelezi la site-uri din țările străine, reprezentative echipelor respective și, astfel, vei fi cu un pas înainte atunci când profiți de un bonus la betfair, care te va încuraja să pariezi ca un adevarat profesionist.


3. Ai grijă la capcanele pariurilor live

Cei mai experimentați pariori te sfătuiesc să ai mare grijă la pariurile live, deoarece acestea pot fi cu două tăișuri. În cazul în care nu ești genul de persoană care se poate controla extrem de bine în situația în care există foarte multa presiune de moment,  atunci ar fi bine să eviți această manieră de pariere. Pariurile live pot fi o capcană din punct de vedere al cotelor, deoarece ele nu sunt reale. Casele de pariuri live nu oferă cote serioase, deoarece nimeni nu va sta să verifice, atunci când pariaza live, care este payout-ul casei respective.


Pune în aplicare aceste trei metode în primele câteva luni, iar apoi vei observa cum maniera ta de joc se va îmbunătăți cu mult. Pariorii de top te sfatuiesc ca, pe lângă aplicarea acestor metode, să ții o bună evidență a câștigurilor și pierderilor tale, pentru a-ți urmări cât mai bine propria evoluție.