Actualitate

Floreștenii se plâng că străzile devin ”navigabile” după ploaia de noaptea trecută

Străzile din comuna Florești au fost din nou inundate după precipitațiile care au căzut în cursul nopții în zona Clujului.

Rețelele de socializare sunt cel mai îndemână metode prin care cetățenii fac plângeri și haz de necaz când vine vorba de probleme și nemulțumiri.

Un locuitor al comunei Florești a postat pe un grup de facebook fotografii cu apa care refuză să fie captată în canalele de captare, acesta postând și un mesaj care a startul diferitelor interpretări și comentarii: „Am nevoie de o barcă, mă poate ajuta cineva... Doar să ajung la magazin vreau.” a scris cetățeanul.


O altă persoană scrie că această situație se repetă la fiecare ploaie pe acea stradă: „Acolo stau părinții mei, mereu e la fel, la orice ploaie. Nu poate lumea ieși din casă.”

Anul acesta au fost numeroase situații în care, la ploile abătute în zona Clujului, cantitatea de precipitații a fost peste măsura cantității posibile de captare a canalelor colectoare, ceea ce a dus la numeroase nemulțumiri ale cetățenilor și la numeroase situații de inundare a străzilor.

Etichete: ploi inundatie floresti
abonare newsletter