monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Cum ar fi să ai un scuter electric? E ultima modă și are grijă și de buzunarele tale! (P)

În primăvara acestui an e-scutere.ro a adus pe piața din Romania scuterele electrice marca Niu care au avut un impact imediat deoarece oferă un raport excepțional între calitate și preț.

Scuterul electric este noul trend în mobilitatea urbană. Într-o vreme în care emisiile de noxe sunt tot mai mult sub lupa autorităților, când locurile de parcare sunt tot mai puține și când cozile în trafic sunt tot mai mari, este nevoie să facem o schimbare. E-scutere.ro a venit cu alternativa: scuterul electric Niu M1 Pro.
Niu M1 Pro nu este un simplu scuter, nu este acel produs pe care îl găsești la o cautare pe Aliexpress, este un concept, un studiu pus în practică. Niu a conceput primul scuter electric în anul 2015, acesta a fost Niu N1S. Un produs care a schimbat totul prin caracteristicile sale revoluționare: motor Bosch conceput special pentru acest scuter, baterii Litiu Ion marca Panasonic, faruri și stopuri LED, cruise control, poziționare și urmărire prin GPS, alarmă, bluetooth, toate acele funcții pe care astăzi le folosim tot mai des. Să nu uităm însă cel mai important aspect: autonomia. Folosind baterii de calitate, Niu N1S a atins o autonomie de 100km, un lucru deloc de neglijat și arhisuficient, spunem noi, pentru deplasările urbane.
Niu M1 Pro duce calitățile lui N1 mai departe, le finisează și le dă o alta formă. M1 Pro a fost lansat anul trecut și a caștigat instant premiul reddot pentru design. M1 Pro este un scuter pentru o persoană care continuă în același trend și oferă aceleași funcționalități ca predecesorul său dar uimește prin design. Nu degeaba a fost numit “iPhoneul scuterelor electrice”.

Ce avantaje aveți cumpărând un astfel de scuter?

În primul rând costurile reduse de exploatare. Cu sub 1 leu puteți merge la birou toată săptămâna. Când ați mai plătit 5 de lei pe lună pentru a merge la servici?
Nu trebuie să vă faceți griji că cineva vă mută scuterul, la orice încercare de pornire/mișcare neautorizată veți fi notificat pe telefonul mobil printr-o alertă. Iar dacă cineva este foarte îndrăzneț și vrea să vă fure scuterul, pe lângă faptul că nu îl poate porni, sistemul integrat GPS și GSM vă arată exact locația scuterului, inclusiv dacă este închis într-un garaj.
Bateria de numai 5.2kg. Nu trebuie să stați la casă ca să puteți încărca un astfel de scuter, bateria poate fi luată în apartament cu ușurință și încărcată la orice priză casnică cu încărcatorul dedicat Niu.
Noxe și zgomot? ZERO! Nu de puține ori am fost deranjați de zgomotele sau fumul motoarelor ambalate. Nu este cazul scuterelor electrice care au grijă de mediul în care trăim.
Deși poate vă așteptați ca un astfel de vehicul să coste o avere, să știți că nu este așa. Puteți avea și dvs. un astfel de scuter electric începând cu 1.399 euro + TVA. Dacă faceți o analiză rapidă a pieței din Romania veți constata că nu există un produs de o asemenea calitate în această plajă de preț mai ales dacă țineți cont de garanția de 24 luni pentru toate componentele scuterului, inclusiv bateria.
Pentru a conduce scuterele Niu pe drumurile publice este nevoie de carnet de conducere din orice categorie. Conform reglementărilor privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, cei care deţin deja un permis de conducere, indiferent de categorie, pot conduce şi scutere. Conform Art.24.1, litera d), „permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM“.
Vă invităm pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele Niu, a consulta ultima ofertă de prețuri iar ulterior a programa un test-drive cu noua revoluție urbană.