Actualitate

Polițiștii clujeni, pe urmele unui ucigaș de câini

Autoritățile clujene, printre care reprezentanții DSV Cluj, IPJ și Poliția Locală din Florești fac cercetări pentru a descoperi un bărbat care a furat un cățel, după care l-a torturat, în final ajungând să îl ucidă cu sânge rece.

În Florești, în decursul zilei de luni, locuitorii au fost martorii unei scene oribile. Un bărbat a furat un cățel de doar câteva săptămâni și l-a ucis. Floreștenii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca făptașul să fie pedepsit. Astfel au făcut plângeri la autorițăți și au fotografiat infractorul.

Reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Cluj și polițiști au mers la fața locului pentru a preleva probe. În acest moment s-a demarat o anchetă pentru a afla împrejurările în care crima s-a petrecut.


„Colegii s-au autosesizat pe baza imaginilor apărute în mass-media, au făcut cercetarea locului faptei și acum încearcă să identifice autorul pe baza imaginilor, dar țin cont și de alte proble, cum ar fi declarațiile martorilor. Sunt atenți la orice ar putea să scoată în evidență persoana în cauză și mașina pe care o conducea”, a spus Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Din spusele reprezentanților IPJ, din păcate, imaginile pe care le-au primit nu oferă o imagine clară nici a autorului faptei, nici a automobilului pe care îl conducea.


Floreștenii au fost recunoscători reprezentanților autorităților clujene pentru seriozitatea de care au dat dovadă.

„Sincere Felicitări autorităților clujene și respectiv celor din Floreşti! Astăzi reprezentanți ai DSV Cluj, ai Poliției Naționale cât și Locale, s-au prezentat la locul unei infracțiuni comise cu câteva zile în urmă, fiind vorba de furtul unui cățel de 8 săptămâni, după care a urmat uciderea lui in chinuri doar de ucigași știute. Criminalistii clujeni au fost deasemenea la locul faptei, prelevand probe și ridicând cadravul de la fața locului. Mulțumim tuturor celor ce și-au făcut datoria cetățenească și au depus plângeri penale la instituțiile mai sus menționate. În numele iubitorilor de animale, în numele oamenilor normali din această țară, mulțumim autorităților locale cât și celor din Cluj-Napoca, pentru intervenția rapidă la locul faptei”, a scris un floreștean pe Facebook.


 

 

Etichete: floresti
Ultimele Stiri
abonare newsletter