Actualitate

Urmărire ca-n filme pe Moţilor. Un şofer băut a gonit cu poliţia pe urme până în Mănăştur

Polițiștii rutieri au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care circula sub influența alcoolului și avea dreptul de a conduce anulat. Acesta nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor.

sursa foto rtv.net sursa foto rtv.net

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, la data de 3 octombrie, în jurul orei 01.45, un conducător auto, fiind sub influența alcoolului și având dreptul de a conduce anulat, a condus autovehiculul pe Calea  Moților, înspre Calea Florești, nerespectând semnalele regulamentare de oprire efectuate de către polițiști, fiind necesară urmărirea acestuia în trafic.

Conducătorul auto a fost oprit şi identificat în zona Podului Calvaria. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Prin urmare, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ciurila, a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge.

În urma verificărilor, s-a stabilit că dreptul de a conduce al bărbatului a fost anulat ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.


În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere a fost anulat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Ulterior, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter