Actualitate

Ce spectacole pot vedea cei mici la Teatrul „Puck”

Lupul interzis, o poveste educativă pentru cei mici revine la “Puck”, în weekend.

Cei mici și cei mari sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la două spectacole deosebite. Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11, se va juca „Szegény Dzsoni és Árnika”/ „Sărmanul Johnny şi Arnika” (în limba maghiară), iar duminică, 20 septembrie, de la orele 11 și 12.30, va fi prezentat spectacolul „Lupul interzis”.

„Szegény Dzsoni és Árnika”/ „Sărmanul Johnny şi Arnika” este un spectacol adaptat după povestea lui Ervin Lázár, despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverență, libertate și multe alte valori fundamentale.


“Eroul acțiunii este sărmanul Johnny, cel care, în ciuda comploturilor rău intenționate și seducțiilor răutăcioase ale Vrăjitoarei cu O Sută de Chipuri, ajunge să își cunoască până la urmă adevărata iubire: Árnika, frumoasa fiică a regelui Östör”, spun reprezentanţii teatrului.

Regia este semnată de Varga Ibolya. În distribuție: Csortán Márton, Giriti Réka, György László, Kötő Áron, László Réka, Patka Ildikó, Urmánczi Jenő.


Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Spectacolul „Lupul interzis”, realizat după un text original de Patrice Seiler, în viziunea regizorală a lui Radu Dinulescu, a avut premiera la Teatrul „Puck” în luna mai a acestui an.


„Este vorba de un lup, care gonind prin pădurea care îi era casă, din cauza defrișării și nemaiavând nimic în jurul lui, emigrează. Trece marea, străbate ținuturi după ținuturi și ajunge într-o favelă, la marginea unui oraș uriaș”, a descris regizorul spectacolului.

”Povestea poate părea pentru cei mari, însă este creată ca o fabulă și se poate adresa și copiilor, asemeni celor ale lui Fontaine”, a adaugat Radu Dinulescu.


Ilustrația muzicală este semnată de Radu Dinulescu, sculptura de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș. Distribuția: Adina Ungur și Ionuț Constantinescu.

Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.


 

 

Etichete: teatrul puck
Ultimele Stiri
abonare newsletter