Actualitate

Directorul CNAIR, Narcis Neaga, a început "decapitările" șefilor de la DRDP Cluj

Directorul general al CNAIR Narcis Neaga cere interventia de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, între Baia Mare și Târgu Lăpuș și îi transmite un avertisment public directorului regional, Radu Băruță.

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a dispus astăzi intervenţia de urgenţă a DRDP Cluj pe DN 18B, după ce a constatat o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreţinere pe sectorul de drum Baia Mare- Târgu Lăpuş, aflat pe raza Secţiei de Drumuri Naţionale - Baia Mare.

“Vreau ca mâine să văd acolo primele camioane cu asfalt şi vreau să trataţi serios aceste lucrări. Este inadmisibil să lăsaţi un drum să ajungă în starea asta!” i-a transmis directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, directorului regionalei Cluj, Radu Băruţă.


În cadrul discuţiei, directorul regional Radu Băruţă a fost avertizat că va fi destituit din funcţie în cazul în care nu înţelege să îşi ia în serios atribuţiile, scrie capital.ro.

Cu această ocazie, directorul general al CNAIR a cerut şi suspendarea imediată din funcţie a şefului Secţiei de Drumuri Naţionale - Baia Mare, Loghin Mateiaş şi cercetarea disciplinară a acestuia, pentru neglijenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu.


Atribuţiile şefului SDN Baia-Mare, vor fi preluate de astăzi de adjunctul acestuia, Pop Mircea, care trebuie să ia măsuri urgente pentru remedierea situaţiei sectorului de drum naţional aflat în administrare.

Etichete: cnair drdp cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter