Actualitate

Patru pacienţi dintr-o ambulanţă - grav răniţi de un autoturism pe DN1C

Patru pacienţi aflaţi într-o ambulanţă au fost grav răniţi, după ce aceasta a fost lovită de un autoturism, luni, între localităţile clujene Coplean şi Căşeiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, luni, că accidentul a avut drept cauză neasigurarea la efectuarea unui viraj.

”Pe DN1C între localităţile Coplean şi Căşeiu a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Accidentul s-a produs din vina conducătorului auto care conducea autoturismul, stabilindu-se că acesta nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu ambulanţa. În urma accidentului cinci persoane au fost rănite, mai grav patru persoane din ambulanţă şi mai uşor conducătorul auto vinovat de producerea accidentului”, a spus Morar.


Potrivit acestuia, cei patru pacienţi din ambulanţă sunt răniţi grav, iar conducătorul auto este rănit uşor.

Cele cinci victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Dej.


Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, care a indicat că acesta nu consumase alcool.

Etichete: dializa accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter