Actualitate

Teatrul „Puck” pregătește o premieră și două spectacole în Parcul Central

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor prezenta în aceste zile câteva evenimente speciale.

Astfel, joi, 30 august, pe scena instituției va avea loc premiera spectacolului „Clovnul”, în regia lui Vadas László. De asemenea, spectacolele „Croitorașul cel Isteț” și „Dănilă Prepeleac” se vor juca în Parcul Central în weekend, în cadrul Central Park Wine Festival Cluj-Napoca 2018.

Joi, 30 august, de la ora 17, pe scena Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca va avea loc un premiera unui spectacol de tip One Man Show, în cadrul secției maghiare a instituției. Este vorba de „Clovnul”, spectacol propus publicului de peste 12 ani și care urmărește să atragă în sala de spectacol și alte categorii de public, cum ar fi studenții și adulții. Spectacolul se joacă în limba maghiară. Regia este semnată de Vadas László, iar protagonistul este Bondár Tibor, cel mai tânăr, și, totodată, cel mai nou angajat actor-păpușar al secției maghiare.


În spectacolul „Clovnul”, întâlnim doi prieteni vechi: Nikkolo și Filippo. Au fost cândva clovni și colegi, iar acum sunt epuizați, pierduți și vor să dovedească contrariul. Cei doi speră să mai aibă o șansă în lumea artiștilor de succes.  

„Un clovn adevărat nu râde niciodată. Publicul râde, nu clovnul. Da, asta e arta”, spun clovnii în acest spectacol.


Sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 11, se va juca spectacolul „Croitorașul cel Isteț”, după Frații Grimm, în regia Emiliei Nechita. De asemenea, duminică, 2 septembrie, de la aceeași oră, este programat „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în regia lui Traian Savinescu. Cele două spectacole se joacă în limba română și au loc cu intrare gratuită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter