Actualitate

Bucătăria “O masă caldă”, funcţională din octombrie

Asociaţia “O masă caldă”, care găteşte pentru clujenii nevoiaşi, a anunţat că bucătătria socială va funcţiona din luna octombrie.

“Timp de 5 ani, am gătit între 50 şi 250 de porţii de mâncare caldă, săptămânal, în bucătăriile altora. Acum, suntem în faţa unei noi provocări: amenajarea propriei noastre bucătarii. Cu ajutorul vostru, din luna octombrie, beneficiarii noştri vor avea #omasacalda în fiecare zi”, au anunţat reprezentanţii asociaţiei, care au publicat o filmare cu încăperea.  Cei care vor să susţină această iniţiativă, pot face donaţii. 

De curând, "O masă caldă" a împlinit cinci ani de existenţă. Proiectul a însemnat până acum multă muncă pentru voluntari, o aplicaţie inedită lansată recent, o salvare care funcţionează pe post de bucătărie şi mai ales mâncare caldă şi sănătoasă pentru cei care nu îşi permit acest lux.


“Din toamnă vom avea propria bucătărie, bucătăria socială O masă caldă, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca ce ne-a pus la dispoziţie un spaţiu pe care acum îl amenajăm. Vom putea extinde atunci voluntariatul de la o zi pe săptămână la cinci zile”, declara atunci Raimonda Boian, co-fondator al asociaţiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter