Actualitate

Cine este bărbatul găsit mort la Apahida? Polițiștii l-au identificat

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost găsit, marți, mort lângă podul din Apahida.

“În urma investigațiilor efectuate, a fost identificată persoana găsită decedată, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Sânicoară, comuna Apahida. Cercetarile continuă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a survenit decesul acestuia”, transmite IPJ Cluj.

La data de 21 august, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în vecinătatea podului peste Valea Petii, la intrare în comuna Apahida, a fost găsit cadavrul unui bărbat.


În zona indicată s-a deplasat echipa de cercetare a locului faptei din cadrul inspectoratului, însoțită de procuror criminalist.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme de violență. Trupul acestuia a fost transportat la I.M.L Cluj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului.


În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea identității bărbatului și a împrejurărilor exacte în care a survenit decesul acestuia, fiind înregistrat un dosar penal privind fapta de ucidere din culpă.

Etichete: politia cadavru apahida
Ultimele Stiri
abonare newsletter