Actualitate

Bărbat prins de poliţişti, după ce a furat bani şi bunuri în valoare de 45.000 de lei dintr-o locuinţă

Polițiștii Secției 6 Poliție Florești au identificat și reținut un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 45.000 de lei, a fost recuperat.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești - Post Poliție Comunal Gilău au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Maramureș, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

“La data de 10 august a.c., în jurul orei 19:00, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Gilău și ar fi sustras bani și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 45.000 de lei.


În scurt timp de la sesizare, polițiștii au reușit să îl identifice pe cel care ar fi comis fapta, reușind astfel să recupereze prejudiciul.

La data de 10 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Ulterior, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au dispus măsura controlului judiciar față de bărbat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter